Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po naši strani se strinjate s pravili uporabe piškotkov.V redu

enokrilna dvoriščna vrata avtomatska  

 

DVORIŠČNA VRATA : KAJ MORAM VEDETI PRED NAKUPOM?

 
line decor
  DVORIŠČNA VRATA ::DRSNA DVORIŠČNA VRATA  :: KRILNA DVORIŠČNA VRATA :: POGONI DVORIŠČNIH VRAT
line decor
   
 

POGONI ZA DVORIŠČNA VRATA

 

Pogoni za dvoriščna vrata naredijo bivanje v vašem domu udobnejše in tudi varnejše.

Sodobne k ompaktne izvedbe pogonov potrebujejo le malo prostora za montažo. Pogoni za karilna ali drsna vrata se praviloma lahko vgradijo že na obstoječa dvoriščna vrata, saj je montaža enostavna in hitra. Pri vseh pogonih za dvoriščna vrata obstaja možnost enostavnega odklopa v primeru izpada električnega toka, da jih lahko odpremo tudi ročno. Vsak pogon ima v ta namen priložen posebni ključ. Določeni pogoni za dvoriščna vrata pa imajo tudi možnost akumulatorskega napajanja in so funkcionalni tudi ob izpadu elektirčnega toka. Pri nekaterih pogonih se da nastaviti tudi hitrost odpiranja in zapiranja dvoriščnih vrat, vse pa morajo imeti vgrajeno kontrolo naleta na oviro. Pogoni za dvoriščna vrata imajo vgrajeno tudi sistem varčevanja z električno energijo. Pogoni za dvorišča vrata saj omogočajo odpiranje vseh vrst dvoriščnih vrat kar z daljincem, ki imajo domet tudi preko 100 metrov.

POGONI ZA KRILNA DVORIŠČNA VRATA                                                                                                                                           

AVTOMATSKA ENOKRILNA DVORIŠČA VRATA

Prednost avtomatike na enokrilnih dvoriščnih vratih je v tem, da potrejujemo le eno električno roko in vir elektrike le na eni strani vrat. Tako se strošek investicije zmanjša, lahko pa so enokrilna dvoriščna vrata tudi bolj estetska od dvokrilnih.

Daljinci pogonov za dvoriščna vrata so opremljeni praviloma z dvema gumbkoma, od katerih ima lahko prvi funkcijo odpiranja in zapiranja obeh kril, drugi pa le enega krila, kadar zraven dvoriščnih vrat nimamo posebej prehoda za pešce. Ob kliku na izbrani gumb lahko premikanje dvoriščnih vrat kadarkoli zaustavimo. Pogoni za dvoriščna vrata se dajo tudi časovno programirati tako, da se po podljubnem intervalu vrata zaprejo sama, ali pa se ta funkcija izklopi.

POGONI ZA AVTOMATSKA DVOKRILNA DVORIŠČNA VRATA

Na dvoriščna vratna krila se lahko zmontirajo tudi prečni profili (če jih obstoječa vrata nimajo), ki omogočajo namestitev avtomatskega pogona za dvoriščna vrata.

Ob pomanjkanju prostora za posebni prehod za pešce lahko pogon na dvoriščna vrata vgradimo tako, da služi eno krilo kot prehod za pešce, oba krila pa prehodu za vozila.

POGONI ZA DRSNA DVORIŠČNA VRATA
SAMONOSNA AVTOMATSKA DRSNA DVORIŠČNA VRATA                                                                

Dvoriščna vrata so lahko opremljena s pogonom za drsna vrata, ki omogoča bistveno elegantnejšo in enostavnejšo uporabo.

Kadar imamo pogon vgrajen tudi na garažnih vratih lahko programiramo obstoječi daljinec, da istočasno odpira obojna vrata, tako dvoriščna vrata kot tudi garažna vrata.

Varnost pogonov na vseh izvedbah za dvoriščna vrata je zagotovljena s posebnim senzorskim stikalom na fotocelice, ki zaustavijo vrata ob vsakem gibanju na poti zapiranja vrat. Vgrajeno je tudi stikalo za preobremenitev npr. v primeru snega ipd.

 

POGONI ZA NA VODILIH DRSNA AVTOMATSKA DVORIŠČNA VRATA

Drsna dvoriščna vrata so najpogostejši tip avtomatskih vrat, saj se ponašajo z odlikami zanesljivosti, varnosti in neopaznosti, razen tega pa potrebujejo tudi najmanj prostora na dvorišču. Pogoni na teh vrstah dvoriščnih vrat je praviloma izveden preko zobate letve.

 

 


 

DVORIŠČNA VRATA - IZBOR NAJUGODNEJŠIH PONUDNIKOV - VSTOPI:

IZBRANI IZMED 35 PONUDNIKOV!

 

pogoni za dvoriščna vrata avtomatska

 

pogoni za dvokrilna dvoriščna vrata

 

pogoni za drsna dvoriščna vrata